Agjencia Zhurnal.mk

Mësohet emri i shefes së re të Telekomit

Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës ka zgjedhur menjëherë zëvendësuesin e Bedri Istrefit të shkarkuar në postin e kryeshefit të ndërmarrjes.

Bordi ka caktuar Burbuqe Hanën ushtruese detyre të kryeshefit Ekzekutiv të Telekomit, raporton Koha.

Pasditen e së premtes, bordi i përkohshëm vendosi për shkarkimin e menaxhmentit të shkuar.

Tashmë është caktuar edhe ushtruesi i detyrës së Zyrtarit Kryesor të Finacave dhe Thesarit, ndërsa është shpallur konkursi për rekrutim në këto pozita zyrtare.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...