Agjencia Zhurnal.mk

Mësuesja nga Gjakova i detyron t’i pastrojnë dritaret nxënësit që bënë zhurmë në klasë

Në një faqe në Facebook, janë publikuar disa fotografi ku shihen disa nxënëse të Gjimanizit “Hajdar Dushi”, duke pastruar dritaret e shkollës.

Sipas njoftimit të kësaj faqe, nxënësit e klasës së 11 janë detyruar nga kujdestarja e klasës që të lajnë dhe pastrojnë klasën pasi që paraprakisht kishin bërë zhurmë gjatë orës së mësimit.

Gjatë pastrimit thuhet tutje se nxënësit kanë humbur nga dy orë mësimore.

Denohen nxenësit nga arsimtarja ne Gjimnazin Hajdar Dushi në GjakovëNxenësit e klases 11/8 kane paraqitur nje rast ku…

Posted by Gjakova Sot on Friday, November 15, 2019

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...