Meta, në krah të opozitës në protestën e 11 korrikut

nga D V

Partia e Lirisë mbështet çdo protestë kundër këtij narkoshteti që ka varfëruar vendin dhe ka shkatërruar shtresën e mesme.” Kështu është shprehur në një prononcim për mediat nga Fieri, Kreu i Partisë Ilir Meta, duke lënë të nënkuptohet se do të jetë në krah të opozitës në 11 korrik në protestën kombëtare.

“Hapja e partisë është një prioritet tjetër i rëndësishëm,” është shprehur Meta.

“Si dhe njohja e 5 prioriteteve të rëndësishme të kësaj force politike, veçanërisht lufta kundër shpopullimit të vendit.”

Këto deklarata Meta i bëri nga Fieri në një takim me strukturat drejtuese të Partisë së Lirisë në Qarkun Fier me fokus zbatimin e vendimeve të konventës historike të 27 prillit.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More