Michelin vjen me goma “pa ajër”

Michelin po njofton gomën e saj revolucionare pa ajër për vitin 2024. Në vend të ajrit të kompresuar në goma, masa e automjetit do të mbështetet nga përbërje fleksibël e gomës.

 

Më shumë detaje teknike në lidhje me strukturën e materialit nuk janë zbuluar ende, sepse ky është ende një sekret nga Michelin, dhe kjo kompani e quan produktin e saj UPTIS – Sistemi unik i gomës rezistent ndaj shpimit.

Pra, me këto goma, problemet me shpimin ose lëshimin e ajrit duhet të zhduken, pra të gjitha problemet e atij lloji që mund t’i ndodhin shoferit në rrugë, dhe kështu jeta e tyre do të zgjatet.

Gomat pa ajër janë montuar në rrota të zakonshme dhe nuk kërkohet ndonjë modifikim i veçantë.

Gjegjësisht, Michelin dëshiron t’i dorëzojë gomat UPTIS policisë së trafikut evropian, e cila duhet të jetë e para që ta provojë këtë produkt në kushte reale.

Related posts

Honda Civic u nda në gjysmë në një aksident në Denver – mrekullisht askush nuk e pësoi me fatalitet

D V

Një tjetër Nissan Skyline GT-R V-Spec i rrallë po kërkon një pronar të ri

D V

Shikoni se çfarë ndodh kur përpiqeni të vozisni një model Tesla S “nën 2 metra ujë”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com