Agjencia Zhurnal.mk

Mickoski: Dëshmitë që kam do i dorëzoj kur gjykatat të lirohen

Shkup, 29 mars – Kreu i VMRO Hristijan Mickoski riafirmoi vërtetësinë e mesazheve që ai i dërgoi sekretarit të Përgjithshëm, Dragi Raskovski.

Ai i tha Raskovskit se nuk do të padiste për publikimin e paligjshëm të korrespodencave private, por tha se kishte prova të krimit që qeveria po bën duke organizuar fluturime për t’u kthyer qytetarëve në vend. Sidoqoftë, provat nuk do t’i përcillen institucioneve tani, por kur ato të lëshohen.

“Është mirë që letërkëmbimi im me Raskovskin, për gjoja veprim humanitar nga qeveria, është bërë publike, sepse qytetarët dhe publiku i gjerë do të jenë në gjendje të bëjnë dallimin mes njerëzve për të cilët ka dëshmi, prova, deklarata dhe dyshime se po kryejnë krim në shpinë të njerëzve që e thonë atë në sytë e tyre. Me këtë rast, unë do të them që Dragi Raskovski në mënyrë të paligjshme publikoi një korrespodencë private dhe si person i Qeverisë nuk e respekton ligjin, nuk duhet të frikësohet sepse nuk do ta padis, por që Qeveria ka dyshime të arsyeshme se po kryen një krim me transportin e njerëzve, me trajtim ç’njerëzor dhe sëmundje, duhet të frikësohet, sepse do të vijë dita për të dhënë llogari për një përfitim të tillë. Provat që kam unë do t’i përcillen institucioneve, sapo gjyqësori dhe prokuroria të lirohen nga kufizimet e qeverisë dhe parimi “gjurmues”, i vendosur nga Zoran Zaev dhe deri atëherë unë do të reagoj fuqishëm ndaj çdo informacioni që tregon se dikush është pasuruar duke shfrytëzuar qytetarët”, shkroi Mickoski.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...