Mickoski: Në këto zgjedhje nuk zgjidhni vetëm kryetar komune

Shkup, 2 tetor – Sipas Mickoskit, në këto zgjedhje, qytetarët nuk votojnë vetëm për kryetar komunae, por edhe në çfarë drejtimi do të lëvizë Maqedonia në periudhën në vijim.

 

“Në këto zgjedhje, nuk zgjidhni vetëm kryetar komune dhe këshilltarë. Ju vendosni se në cilin drejtim do të ecë shtet. Ju vendosni nëse do të vazhdojë me rrugën e gabuar të Zaevit, me korrupsion, krim, tradhëti ose do të zgjidhni të ardhmen me OBRM-PDUKM. Kjo rrugë do të jetë e reformave, vizionit, strategjisë dhe të ardhmes”, tha Mickoski.

Ai theksoi se Filipçe do të mbajë përgjegjësi penale pas zgjedhjeve për shkak se e din se është fajtor për tragjedinë në Tetovë.

“Kjo është rruga në të cilën Maqedonia duhet të lëvizë, në rrugën e të vërtetës, rrugën ku do të ketë përgjegjësi dhe jo vetëm politike dhe morale, por edhe penale”, tha Mikocski.

Related posts

Dënim me burg prej dhjetë viteve për shtetasin e Maqedonisë së Veriut i cili transportonte marihuanë përmes kufirit me Bullgarinë

D V

Vaksinë kundër Kovid-19 dje kanë marrë 12.099 qytetarë, janë rivaksinuar 697 847

D V

Trafiku mesatar, nuk ka ndalesa në vendkalimet kufitare

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More