Microsoft po sjell Karl Klammer përsëri si një emoji

Me Windows 11, Microsoft dëshiron ta bëjë pamjen e sistemit të saj operativ edhe më modern.

 

Emoji-t tani janë rishikuar plotësisht për këtë. Një total prej 1,888 emoji të rinj do të lëshohen gjithashtu për Windows 10 gjatë vitit.

Midis tyre është një mik i vjetër: Karl Klammer ose Clippy.

Shumica e njerëzve do ta kujtojnë kapësen e letrës me sy si një asistent virtual (të bezdisshëm).

Ai duhej të ndihmonte me aplikimet e në zyre dhe ishte në detyrë nga 1996 në 2008 para se të dilte në pension.

Kthimi i tij tani është pjesë e një ridizajnimi në shkallë të gjerë dhe zëvendëson simbolin e mëparshëm për kapësen e letrës.

Emoji-t e tanishëm të Microsoft janë mjaft të thjeshtë dhe të sheshtë. Dizajnet e reja janë shumëngjyrëshe, të buta dhe kanë një pamje 3D.

Përfshihen edhe disa emoji të rinj. 

Related posts

Zgjerohet ndjeshëm gama e dronëve

D V

Amazon pritet të prodhojë televizorë dhe ata do të jenë me ekran të madh

D V

Prodhuesi francez sjell telefonin inteligjent për 90 euro

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com