Mijëra njerëz nuk e dinë përgjigjen e saktë, kush ka përparësi në këtë kryqëzim

Foto tregon situatën e zakonshme të trafikut që shoferët hasin çdo ditë.

 

Tri vetura, pa shenja të trafikut, semaforë apo policë të trafikut.

E gjelbra kthehet majtas, ndërsa e kuqja dhe bluja shkojnë drejt. Kush ka përparësi?

Related posts

Stereotipet që na shfaqin filmat amerikanë, por që nuk kanë asnjë lidhje me të vërtetën

D V

Taizhou: Shtëpitë prej guri shndërrohen në shtëpi me pllaka

Redaksia

Aksident i çuditshëm në Kroaci: Një çift i dashuruar ra në një pus, u shpëtuan nga mysafirët e dasmës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com