Agjencia Zhurnal.mk

Miloshev viziton Probishtipin, takon pensionerët ku diskutojnë politikat shëndetësore

Probishtip, 26 janar – Sekretari shtetërorë në Ministrinë e shëndetësisë, Vladimir Miloshev sonte ka qëndruar për vizitë në qytetin e Probishtipit ku është takuar me pensionistët e kësaj komune ku ka diskutuar mbi politikat në sferën e shëndetësisë dhe jetës sociale të cilat tashmë po i realizon qeveria, e njëkohësisht Miloshev ka realizuar takim edhe me menaxhmentin e Shtëpisë së shëndetit atje ku është njoftuar mbi gjendjen në të cilën janë.

‘Gjatë ditës së sotme kam vizituar qytetin e Probishtipit. Jam shumë i kënaqur nga interesi i lartë i pensionerëve për takimin që patëm në të cilin kemi biseduar mbi politikat sociale dhe shëndetësore të qeverisë. Kam realizuar takim edhe me menaxhmentin e Shtëpisë së shëndetit ku kemi biseduar mbi gjendjen aktuale’, është shprehur kështu Miloshev.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...