Agjencia Zhurnal.mk

Miloshoski: VMRO ka udhëhequr kampanjë për presidencialet me kontribut vullnetarë

Shkup, 20 maj – Në emisionin ‘Studio e hapur’ në Tv Alfa deputeti Antonio Miloshoski ka thënë se VMRO dhe koalicioni i tyre ka realizuar rezultat bukur të mirë në zgjedhjet presidenciale.

“Ajo që në letër dhe sipas statistikave e ligjit në praktikë për fat të mirë nuk është ashtu, ajo që i takonte VMRO në bazë të zgjedhjeve paraprake sipas ligjit edhe pse ishte dhënë si premtim nga ana e kryeministrit që do të plotësohët nuk ishte plotësuar, VMRO ka udhëhequr kampanjë për kandidatin e opozitës në kontribut vullnetarë, atë që kemi mundur ta bëjmë si parti me resurset tona”, ka thënë kështu Miloshoski.

Miloshoski ka thënë se mosrealizimi i premtimit nga ana e Zaevit dhe ideja e qeverisë se VMRO me më pak mjete mund të bëj kampanjë me kapacitet më të vogël duke e ditur se mjetet financiare janë bazë për realizimin e një kampanje, megjithatë Miloshoski ka thënë se kanë pasur rezultat të mirë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...