Agjencia Zhurnal.mk

Ministri Ademi ndanë 1 milion denarë për kampionin Besir Alili

Shkup, 25 qershor – Në seancën e sotme qeveritare, me propozim të Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, është vendosur që Kampionit Evropian në Mundje, Besir Alilit, i cili në Kampionatin Evropian që u zhvillua në Firenzë të Italisë, fitoi medaljen e artë, ti ndahen 1 milion denarë, si dhe trenerit të tij 300 000 den

Ky veprim i ministrit do të jetë edhe një motivim shtesë për Alilin që të vazhdojë me përkushtim edhe më të madh përgaditjet e tij për të synuar edhe medalje tjera të arta në Kampionatet vijuese.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...