Agjencia Zhurnal.mk

Ministri Arbër Ademi pjesmarrës në Konferencën e përgjithshme të UNESKO-s në Paris

Shkup, 13 nëntor, zhurnal.mk – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi është duke marrë pjesë në sesionin e 40-të të Konferencës së përgjithshme të UNESKO-s në Paris.

Në kuadër të kësaj Konference ministri Ademi ishte pjesmarrës edhe në Mbledhjen e nivelit të lartë të ministrave të Arsimit, të më shumë se 150 shteteve, ku u diskutua lidhur me inkluzionin dhe mobilitetin në arsimin e lartë dhe perceptimin e rolit kryesor të arsimit të lartë në implementimin e Agjendës për Zhvillim të Qëndrueshëm 2030.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...