Agjencia Zhurnal.mk

Ministri Bekteshi në Selanik viziton parku teknologjik ‘Technopolis’

Selanik, 28 shtator – Sot, së bashku me Zëvendës Kryeministrat Bytyqi dhe Nikollovski, vizituam parkun teknologjik “Technopolis” në Selanik, ku u takuam me menaxhmentin e parkut teknologjik dhe kompanitë Deloitte dhe Logismos që operojnë brenda parkut. Maqedonia e Veriut ofron mundësi të shkëlqyera për tërheqjen e kompanive të huaja për të realizuar investime të reja.

Potencialin e pashfrytëzuar për bashkëpunim nga e kaluara e transformuam në një partneritet të jashtëzakonshëm, nga i cili do të përfitojnë jo vetëm qytetarët e të dyja vendeve, por edhe të gjithë rajonin. Greqia dhe Maqedonia e Veriut janë shembull i mirë i ndërtimit të marrëdhënieve të ndërsjella, bashkëpunimit dhe partneritetit strategjik

Sot, së bashku me Zëvendës Kryeministrat Bytyqi dhe Nikollovski, vizituam parkun teknologjik "Technopolis" në…

Posted by Kreshnik Bekteshi on Monday, September 28, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...