Maqedoni

Ministri Hoxha në tubimin e kultivuesve të mollëve nga Prespa

Zhurnal Ads

Prespë, 5 shtator – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, mbrëmë iu bashkua tubimit të solidaritetit të kultivuesve të mollëve nga rajoni i Prespës, kumtoi MBPEU.

Ministri deklaroi se kërkesat e tyre janë modeste, dhe me vullnetin pozitiv të qendrave të grumbullimit, ai është i bindur se do të arrihet një model ku të gjitha palët do të dalin fituese.

Ministri Hoxha u premtoi atyre se do të përpiqet me gjithë potencialin e tij në Ministri për të gjetur një zgjidhje, e cila do të vlerësonte punën dhe angazhimin e tyre të palodhur.

Postime të ngjashme

Fillon rikonstruimi i rrugës “Brigada Maqedono-Kosovare në Çair

Z H

Pendarovski: Sektori joqeveritar duhet ta ndjekë më me vigjilencë dhe ta kritikojë punën e politikanëve

T E

Dita e Luftës revolucionare maqedonase shënohet nën kushte të posaçme për shkak të pandemisë

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...