Ministri Hoxha organizon debat publik për projektligjin e ri për kullotat

Shkup, 10 korrik – Ministri i Bujqësisë , Arjanit Hoxha bënë të ditur se sot në hapësirat e MBPEU-së së bashku me drejtorin e NP “Kullosat shtetërore” Nefrus Çeliku, ka organizuam debat publik për projektligjin e ri për kullotat, përcjell Zhurnal.mk.

 

ËNë debat u shpalosën vërejtjet dhe sugjerimet e gjithë palëve të involvuara, shoqatave që merren me bagëti dhe profesorëve universitar të kësaj lëmie. U dakorduam se ky projektligj nuk dëmton askënd, përkundrazi e miratimin e tij ne bëjmë një hap para në sferën e bujqësisë. Qëllimi i real i projektligjit është për të rritur trasnparencën dhe respektimin e gjitha rregulloreve që kanë të bëjnë me disponueshmërinë publike të kullosave si dhe bëhet modernizimi në sferën e blegëtorisë konform rekomandimeve të BE-së.

Gjatë debatit analizuam të gjitha detajet e projektligjit, para se ai të paraqitet për miratim. Falenderoi gjithë pjesmarrësit në debatin e hapur publik, për të shpalosur opinionet pro dhe kundër.

Që nga fillimi kam qenë i hapur për dialog konstruktiv për të gjetur një zgjidhje të përbashkët dhe që është në interesin e të gjithë qytetarëve dhe të pronës publike.”, deklaroi Hoxha.

Sot, në hapësirat e MBPEU-së së bashku me drejtorin e NP “Kullosat shtetërore” Nefrus Çeliku, organizuam debat publik…

Posted by Arjanit Hoxha on Saturday, July 10, 2021

Related posts

Komisionet parlamentare të planifikuara për sot u shtynë

N E

Schallenberg: Austria është e lidhur ngushtë me Ballkanin Perëndimor! Të nisin negociatat për Shkupin dhe Tiranën

D V

Qendra për Mundësi të Barabarta “Bubamara”. Gratë sërish në sfond

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com