Ministri i Drejtësisë viziton Strasburgun

Shkup, 8 shtator – Gjatë vizitës, Ministri është planifikuar të zhvillojë disa takime dhe takime, përfshirë Presidentin e Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut Robert Spano.

 

Mariçiç do të nënshkruajë disa dokumente dhe marrëveshje në Strasburg.

Ai gjithashtu është planifikuar të takohet me përfaqësues të Këshillit të Evropës dhe Komisionit të Venecias, tha Ministria e Drejtësisë.

Related posts

Raporti i EPI: Administrata publike më transparente por dobësitë akoma janë të pranishme

Z H

Diplomati i arrestuar në Serbi, Dimitrov: Nuk e di kush e ka vazhduar mandatin

D V

Fjalim i zëvendëskryeminisrit Nikolla Dimitrov (drejtpërdrejt)

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com