Ministria e Arsimit: Nga e hëna në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi, mesazh të rëndësishëm:

Duke filluar nga dita e hënë e javës së ardhshme, në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal, pa turne dhe me kohëzgjatje normale të orëve mësimore Por, përgjegjësia jonë e përbashkët është edhe më e madhe për të zbatuar masat e nevojshme që mbrojnë shëndetin e të gjithëve: vazhdimi i procesit të vaksinimit, mbajtja e maskave dezinfektimi i mjediseve, ruajtja e higjienës në mënyrë që mos të jemi të detyruar t’i rikthehemi më skenarit të mësimit me turne. Faleminderit të gjithëve dhe suksese.

🏫Duke filluar nga dita e hënë e javës së ardhshme, në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal, pa turne dhe me kohëzgjatje normale të orëve mësimore👩🏻‍🏫🧑‍🏫

🏫Duke filluar nga dita e hënë e javës së ardhshme, në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal, pa turne dhe me kohëzgjatje normale të orëve mësimore👩🏻‍🏫🧑‍🏫 🔴 Por, përgjegjësia jonë e përbashkët është edhe më e madhe për të zbatuar masat e nevojshme që mbrojnë shëndetin e të gjithëve: ✔️vazhdimi i procesit të vaksinimit💉✔️mbajtja e maskave😷✔️dezinfektimi i mjediseve🧴✔️ruajtja e higjienës🧼në mënyrë që mos të jemi të detyruar t’i rikthehemi më skenarit të mësimit me turne. Faleminderit të gjithëve dhe suksese🙏

Posted by Evis Kushi on Friday, October 1, 2021

Related posts

Përjashtimi i Berishës nga grupi i PD-së, ambasada amerikane: Vendimi i Bashës meriton respekt

D V

Ristani zbulon dy gabimet që kanë fundosur Bashën

D V

Platforma “Gati për Shqipërinë”, deri më tani 71 aplikime nga fusha të ndryshme

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More