Ministria e Ekonomisë do ta shënojë Ditën Botërore të Turizmit

Shkup, 27 shtator  – Ministria e Ekonomisë sot do ta shënojë Ditën Botërore të Turizmit 27 Shtatorin me një ngjarje në Klubin e deputetëve në të cilin fjalim do të ketë ministri Kreshnik Bekteshi.

Ministria e shënon çdo vit Ditën botërore të turizmit si mundësi në një vend të tubohen të gjithë faktorët e sektorit turistiko-hotelierik, siç thekson, me punën e vet dhe angazhimin kontribuojnë për zhvillimin e turizmit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Krahas ministrit Bekteshi në ngjarje fjalim do të ketë edhe drejtori i Agjencisë për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit, Lupço Janevski si edhe përfaqësues të odave dhe shoqatave për turizëm dhe hotelieri.

Related posts

The Economist: Rimëkëmbja ekonomike e Britanisë së Madhe nga pandemia COVID-19 nuk është e lehtë

D V

Investimet e huaja në Shqipëri arritën në 234 milionë euro

D V

Prezantimi i projektit evropian për ekonomi rrethore – Cinderela

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More