Ministrja Kostadinovska-Stojçevska për vizitë në Teatrin Turk

nga Redaksia

Shkup, 25 prill – Ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska sot do ta vizitojë objektin e Teatrit Turk.

 Nga Ministria e Kulturës informojnë se Kostadinovska-Stojçevska do të inspektojë punët ndërtimore të realizuara vitin e kaluar dhe do të shpallë investimin e ri për vitin 2024.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More