Miqtë e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë në Kongresin e SHBA-së do ta kryesojnë grupin për BE

Shkup, 26 korrik – Kongresistët Brendan Bojl dhe Xho Uilson, të cilët i kryesojnë grupet e miqësisë me Maqedoninë e Veriut dhe Bullgarinë në Kongresin e SHBA-së, do të kryesojnë edhe me Grupin e Kongresit për bashkëpunim me Bashkimin Evropian.

 

Kongresistët Bojl do të kryejë këtë detyrë njëkohësisht edhe si bashkëkryesues i Grupit të miqësisë me Maqedoninë e Veriut dhe komunitetin maqedonas në SHBA, ndërsa kongresmeni Uilson është në krye të Grupit të miqësisë me Bullgarinë.

Kongresistët Bojl dhe Uilson, transmeton Zëri i Amerikës, do të punojnë për të përmirësuar marrëdhëniet me BE-së, përveç angazhimit të tyre në grupet e kongresit maqedonas dhe bullgar.

Grupi i miqësisë maqedonas ka 32 anëtarë, kongresmenë nga partitë Demokratike dhe Republikane, ndërsa Grupi i miqësisë bullgar ka rreth 12 kongresistët.

Related posts

Bërnz dhe Petrovska shpalosën dy pllaka përkujtimore në Manastir

Z H

Ahmeti – Tsipras: Nga Forumi i Prespës përçohen mesazhe në nivel global

D V

Shahpaska: Me ndryshimet në Rregulloren për ushqim kontribuojmë për rritje ekonomike dhe zhvillim të fëmijëve

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com