Agjencia Zhurnal.mk

Miratohet dekret qeveritar për financimin e AOT gjatë situatës së jashtëzakonshme

Shkup, 23 qershor – Zhurnal.mk – Qeveria në seancën e 71-të miratoi Dekret me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për komunikime elektronike në pjesën e financimit të Agjencisë Operative-Teknike (AOT), gjatë situatës së jashtëzakonshme, me qëllim që të sigurohet vazhdimësi në punën e Agjencisë gjatë vitit 2020.

Dekreti, qëndron në kumtesën e sotme të Qeverisë, ka të bëjë me kryerjen papengesë të veprimtarisë të Agjencisë Operative-teknike si dhe zbatimin e kompetencave të Agjencisë për komunikime elektronike të konfirmuara me ligj.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...