Agjencia Zhurnal.mk

Modelja shqiptare Lea, e nxehtë si zjarri!

Një nga modelet dhe fotomodelet më të suksesshme shqiptare në Zvicër, Lea vjen me disa foto të reja në të cilat duket mjaft e nxehtë edhe në këtë kohë karantinimi ku e gjithë bota ende qëndron e mbyllur shkak i virusit Korona.

Lea këtë herë vjen më e harshme por edhe misterioze duke mos treguar shumë mbi projektet e saja të cilat është duke i realizuar por gjithashtu edhe jetën e saj mjaftë të bujshme që e bën në Zvicër.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...