Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

“Monstra”, ekspertja e dheut Nikollovska ka përgatitur raport të rrejshëm

Shkup, 25 shtator, zhurnal.mk – Personi ekspert, Snezhana Nikollovska, që ka bërë ekspertizën e dheut për rastin “Monstra” ka përgatitur raport të rrejshëm.

Prokurorja Fatime Fetai ia lexoji pjesën e fundit të raportit që ekspertja e kishte përgatitur personalisht dhe e pyeti nëse në raport ka fjalë tepër që janë shtuar ose që janë hequr.

Dëshmitarja Nikollovska u përgjigj se fjalën “përbërja elementare” dhe “granulator” është tepër.

“A jeni e vetëdijshme se ky dokument është i rrejshëm dhe kush ju dha urdhër qe ta bëni një gjë të tillë”, pyeti prokurorja Fetai.

“Nuk kam shpjegim për këtë”, u shpreh dëshmitarja Snezhana Nikollovska.

Në ndërkohë që trupi gjykues i dha afat prej 5 ditëve që në gjykatë të dorëzoj të gjithë ekspertizën që e ka bërë dhe më gjithë me licencën e punës së saj.

Postime të ngjashme

Shabani: Gabimi në mesazh nuk është i MASH-it por operatorëve celularë!

Dafina Vidishiqi

Ahmeti për ditën e çlirimit të Republikës së Kosovës: Shteti i Kosovës po ecë përpara

Dafina Vidishiqi

Rënia e lindjeve, shqetësuese në Kërçovë! Për 5 vite numri është përgjysmuar

Dafina Vidishiqi

Zaev hap zyrë në Strumicë për takime me qytetarë

Dafina Vidishiqi

Të hënën fillon regjistrimi në shkollat e mesme

R Zh

MASH: Shkollat nuk guxojnë të marrin para për dëftesat, kjo është në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...