MPB: 141 gjoba për shkelje të rregullave të trafikut në Shkup

Shkup, 14 shtator – Ministria e Brendshme dje (13.09.2021) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të aksionit në fushën e trafikut.
Një total prej 141 masash u vendosën në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 24 sanksione për vozitje më të madhe se shpejtësia e lejuar, 14 për vozitje pa patentë shoferi, shtatë për vozitje nën ndikimin e alkoolit.
Janë vendosur 12 masa për përdorimin e një telefoni celular, pesë për mospërdorimin e rripit të sigurimit, 12 vepra penale të kryera nga drejtuesit e motoçikletave, 43 për parkim të paligjshëm.

 

Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta.

Related posts

Mbështetje e re nga FIZHT – për nxitje të sipërmarrësisë sociale

N E

Për dalje nga shteti në VK Tabanoc pritet rreth 45 deri 60 minuta

D V

Pamje e re e shetitores para Parkut të Qytetit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com