MPB: 161 kundërvajtje rrugore në SHBA, 35 për vozitje të shpejtë, 16 pa patentë shoferi

Shkup, 23 shtator – Në territorin e qytetit të Shkupit dje janë shqiptuar gjithsej 161 masa, ndër të cilat për vozitje më shpejtë se e lejuara 35 sanksione, 16 për vozitje pa patentë shoferi, 5 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, shtatë për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara.

 

Janë shqiptuar tre masa për mosmbajtjen e rripit të sigurimit, katër për kalim në dritën e kuqe, 4 për shofer fillestar, 56 për parkim të parregullt. Kontrollet e përforcuara të veprimit vazhdojnë, kumtoi MPB-ja.

Related posts

Arrestohet personi që ishte arratisur dje nga paraburgimi

D V

Shkaku i xhelozisë, i fejuari i shkakton lëndime trupore një vajze në Dragash

D V

Aksident në Suharekë, vdes një person

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More