Agjencia Zhurnal.mk

MPB dënon 214 shofer nën gjendje të alkoolizuar

Shkup, 9 nentor – Gjatë kontrollës së mbrëmshme nga policia e trafikut tek 214 shoferë është vërtetuar prezenca e alkoolit dhe të gjithë janë përjashtuar nga trafiku!

Në territorin e SPB Shkup janë vërtetuar 46 raste, në SPB Manastir-31, në SPB Strumicë-27, në SPB Kumanovë-26, në SPB Tetovë-20, në SPB Veles-19, në SPB Shtip-17 dhe në SPB Ohër-12. Janë zbuluar edhe 147 kundërvajtje tjera për çka janë shqiptuar gjoba përkatëse.

T’i respektojmë rregullat në trafik! Jeta dhe shëndeti i qytetarëve nuk kanë ekujvalencë!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...