Agjencia Zhurnal.mk

MPB nis procedurë hetimore për kreun e Shuto Orizares

Shkup, 22 qershor – MPB do të hetoj rastin me incizimin në të cilën gjoja dëgjohet zëri i kryetarit të komunës Shuto Orizare, Kurto Dudush, në të cilën një person i gjinisë mashkullore diskuton dhe përleshet fizikisht me një person tjetër.

Reagime kishte nga partitë, ndërsa prokuroria ende nuk ka hapur lëndë. LSDM-ja u ka bërë thirrje institucioneve që të zbardhin rastin në lidhje me incizimet për ndërlidhjen e kryetarit të komunës së Shuto Orizares Kurto Dudush me një akt dhune.

Partia në pushtet thekson se aspektet morale ashtu edhe si integriteti njerëzor janë vlerë që nënkuptojnë sjellje në mënyrë të përgjegjshme. Në anën tjetër, Dudush tha se do ta padisë portalin për shkak të publikimit të audio-incizimit, duke thënë se është i motuar për qëllime politike.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...