MPB: Për katër vite janë rikonstruuar 58 objekte të policisë

Shkup, 26 korrik – MPB-ja, në kuadër të aktiviteteve strategjike për përmirësimin e vazhdueshëm të kapaciteteve materialo-teknike dhe infrastrukturore të policisë maqedonase, krahas 58 objekteve tashmë të rikonstruktuara, vazhdon të përmirësojë kushtet në objektet policore dhe në qytetet e tjera.

 

Aktivitetet e rindërtimit aktualisht po zbatohen në Kumanovë, Prilep, Krushevë, Çashkë dhe Qendrën Policore Gjorce Petrov.

“Si në 58 ndërtesa tashmë të përfunduara, dhe në këto, duke ndjekur standardet e efikasitetit të energjisë dhe kursimit të energjisë, në të njëjtën kohë vërehet nevoja për mbrojtjen e mjedisit, duke zëvendësuar mënyrat ekzistuese të ngrohjes duke instaluar ngrohje qendrore, në vend të ai aktual.përdorimi i druve të zjarrit si burim energjie. Për më tepër, dritaret e vjetra po zëvendësohen me dritare të reja PVC, zdrukthëtaria e brendshme e rrënuar po zëvendësohet dhe fasada e jashtme po bëhet, thuhet në kumtesën e sotme të MPB-së.

Udhëheqja aktuale në Ministrinë e Punëve të Brendshme, qëndron në kumtesë, do të vazhdojë me motivim të fortë për të ndërtuar kapacitetin e përgjithshëm të institucionit dhe për të krijuar një polici moderne, të pajisur, profesionale dhe të motivuar që do të japë rezultate edhe më të mira, në të mirë të të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut. a

Related posts

Visar Ganiu: Përfundojnë punimet në rrugën “7”

R Zh

Xhaferi: Lutjet tona janë me qytetarët e shteteve të goditura nga moti i keq

R Zh

Qeveria e Maqedonisë: Vendimi nga një shtatori që mësimi të mbahet me prezencë fizike është tërësisht në pajtueshmëri e UNICEF-it

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More