MPJ: Reagim ndaj porosive nënçmuese në publik drejtuar fqinjëve tanë

Shkup, 2 korrik 2021– Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut e dënon çdo gjuhë të urrejtjes, pa dallim, veçanërisht kur deklaratat e pamenduara, të papërgjegjshme, si dhe porositë dhe kualifikimet u janë drejtuar shteteve fqinje.

 

Maqedonia e Veriut përpiqet për intensifikimin dhe thellimin e raporteve të mira ndërfqinjësore dhe shpreson se deklaratat e këtilla të izoluara dhe jo adekuate nuk do të hasin në mirëkuptim te qytetarët tanë.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Related posts

Shaqiri: Ligji për përdorim të të dhënave nga sektori publik do të dakordohet me direktivat e BE-së

Z H

Ljupço Nikollovski: Punojmë në largimin e dobësive sistematike të cilat i kemi detektuar

N E

Avokati i Popullit u bën apel organizatorëve të protestave të kenë kujdes në përfshirjen e fëmijëve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com