MSH: Gostivari dhe Dibra qytetet me më pak të vaksinuar

Sipas të dhënave të fundit, më shumë vaksinim nga në Komunën e Negotinës 63.4%, Kavadari 62.3% dhe Ohri 61.4%, ndërsa më pak ka në Gostivar me 30.5% dhe Dibër me 31.7%, njoftojnë nga MSH.

 

Në Gjevgjeli ka 59.8%, Berovë 56%, Resnjë 57.2%, Manastir 55.8%, Resnjë 57.2%, Pehçevë 53%, Krushevë 52.3%, Vallandova 53.3%, Shtip 51.9%, Probishtip 50.5%.

Në përqindjen nga 40-50% që janë vaksinuar me të paktën një vaksinë janë Demir Hisari, Velesi, Sveti Nikole, Koçani, Dellçeva, Kriva Pallanka, Struga, Prilepi, Makedonski Brod dhe Shkupi, ndërsa në përqindjen nga 30-40% janë Kërçova, Vinica, Kumanova, Kratova, Strumica, Tetova, Radovishi.

Related posts

Qyteti i Shkupit votoi për ribalancin e Buxhetit për vitin 2021

Z H

Analizë: Pandemia rriti numrin e vetvrasjeve në Maqedoni dhe botë

Z H

Gjithçka që duhet të dini për heqjen e roamingut në Ballkanin Perëndimor

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com