Agjencia Zhurnal.mk

Muça edhe sot në aksion për gjelbërimin e Shkupit: Doktorët e ardhshëm ia dinë vlerën ajrit të pastër

Shkup, 17 nëntor, Zhurnal.mk – Sot Drejtori i NP “Parqe dhe Gjelbërim” Ardijan Muça së bashku me studentët e mjekësisë mbollën drunj para bibliotekës universitare në Shkup.

Pas këtij aktiviteti drejtori Muça në faqen e facebook-ut të tij ka shkruar.

“Doktorët e ardhshëm ⚕ të vendit tonë sot mbjellën dru edhe atë para bibliotekës ku mësojnë për mjekësi!
Ata e dijn se ajri i pastër, do të thotë mushkëri dhe shëndet më i mirë, kështu që ata kontribuojnë për profesionin e shenjtë – mbjellën e drunjëve që do të thotë shpëtim.”, ka shkruar Muça.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...