Murseli do ta bëj Tetovën të pavarur energjetikisht

Shkup, 10 tetor – Kandidati i ASH-së për Tetovën Vullnet Murseli përmes profilit të tij në FB ka shpalosur një pjesë të programit të tij për efikasitet energjetik në Tetovë.

“InëInvestim në burimet alternative të energjisë.

Shfrytëzimi i burimeve natyrore të energjisë dhe bashkëpunim me Universitetet, sektorin e biznesit dhe OJQ-të me qëllim të minimizimit të “carbon footprint”.

Subvencionim të fasadave me efikasitet energjetik për ndërtesat e vjetra. Subvencionim të amvisërive për ndërtim të paneleve diellor dhe fotovoltaike.” ka shkruar Murseli.

Related posts

Shilegov: Niveli i PM 10 grimcave në katër vitet e fundit është në ulje të vazhdueshme, ndërsa ndotja në Shkup më nuk është temë kryesore

D V

BDI fushatën parazgjedhore e vazhdoi sonte në komunën e Vrapçishtit

Redaksia

Sadi Bexheti: Do vëndojmë pengesa te lumi Shkumbin, ashtu që të lundrohet me kaike (VIDEO)

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More