Murseli vizitoi Bibliotekën e Qytetit të Tetovës

Shkup, 13 tetor – Kandidati për kryetar të Komunës së Tetovës nga radhët e Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës, Vullnet Murseli ka vizituar sot personelin e Bibliotekës së Qytetit të Tetovës ku nga afër është njoftuar me funksionimin e këtij institucioni i cili me vite pret ndërtimin e objektit të ri.

 

“I sigurova që në fillim të mandatit tim bashkë me ekipin do t’iu sigurojmë hapësira të cilat do t’i përshtatim për dy salla leximi dhe një hapësirë që do të shërbej si qendër interneti për nxënësit, studentët dhe qytetarët. Ndërkohë, do të angazhohemi fuqishëm për të marrë sa më shpejtë pushtetin qendror me çka përfundimisht do t’i hapim dyert e godinës së Bibliotekës së Tetovës”, ka thënë Murseli. 

Related posts

Kryetari i nëndegës Aleancës Radushë përkrah bashkëvendësin Muhamed Ramadanin dhe kryetarin Bexheti

D V

Kompanitë e Danela Arsovska nuk paguanë energji elektrike, borxh prej 54,000 euro, dokumentet zbulojnë skandal të madh për kandidaten e Gruevskit

D V

Maqedoni: Në zgjedhjet lokale do të mund të votojnë 1.824.864 qytetarë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More