Musa Xhaferi: Zona 5, do të jetë lokomotiva e fitores së Frontit Europian

nga Xh M

Strugë, 13 prill – Musa Xhaferi nga BDI, ka mbajtur fjalim gjatë hapjes së Shtabit të Frontit Evropian në Strugë.

Tha se zona 5 do të jetë lokomotiva e fitores së Frontit dhe se do të sigurohen 5 mandate deputetësh.

“Mos t’i mbetem borxh kolegut. Ne kemi kandidatin më të mirë nga të gjithë, Bujar Osmanin. Një ministër i dëshmuar, një zëdhënës partie shumë i sjellshëm i cili nuk di të ofendojë dikë dhe ne do ta japim testin e parë më 24 prill. Unë besoj se në këtë zonë, jo pse dua unë, nuk është kjo subjektive, por zona numër 5 do të jetë lokomotiva e fitores e Frontit pavarësish se jemi me numër më pak. Ne, nuk do të ishte e tepër dhe ambicioze nëse themi se ne do të kemi 5 mandate si Front”, tha Xhaferi.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More