Agjencia Zhurnal.mk
Kuzhina

Mushkëri pule me patate

Përbërësit

500 gr mushkëri pule
4 patate
250 gr miell misri
250 gr miell
kripë
vaj Për të fërguar

Hapat

Mushkëritë e pulës i premë në copa të vogla, përmbi ia hedhim miell misrin, miellin, kripen dhe i përziejmë.

I fërgojmë në tigan, ndërsa në anën tjetër i patatet e prera i fërgojmë.
Pas pjekjes i vendosim në enën për shërbim.

Postime të ngjashme

Rolatë me mish: Nga jashtë kërcëlluese, brenda përsosmërisht e mbushur me erëza!

S.B.

Qofte daneze: Shumë të shijshme, 10 herë më të shëndetshme se qoftet që gatuhen tek ne

S.B.

Një truk që as profesionistët nuk do ta zbulojnë! Një recetë origjinale për ‘Brownie’

S.B.

Gjyveç me mish qengji dhe turli

S.B.

Musaka me presh e kërpudha

S.B.

Kremi katalan: Si të përgatisni këtë ëmbëlsirë tipike spanjolle

S.B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...