Agjencia Zhurnal.mk

Nagavci: Nuk ka kushte të mbahet seancë për mocionin – Veliu ka dhënë dorëheqje

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Arbërie Nagavci, ka thënë se e ka të pamundur që të shkojë në një seancë parlamentare në të cilën do të ishin të pranishëm mbi 150 persona.

Si rrjedhojë, ajo ka theksuar se nuk ka kushte që të mbahet seanca e thirrur për mocionin e mosbesimit të Qeverisë, iniciuar nga LDK.

“Ajo që është më e rëndësishmja është kujdesi për të gjithë qytetarët. Kemi përgjegjësi dhe obligimin human që të mos shpërndajmë infeksion të qytetarët. Pajtohem që asnjë institut nuk është mbi parlamentin. Seanca pritet të mbahet në një sallë ku distanca mes deputetëve nuk është më e madhe 30-40 cm. Bëhet fjalë për grumbullimin e mbi 150 personave, pra nuk i plotëson kushtet”.

“Mocioni për rrëzimin e Qeverisë – numrat i kanë por situata është e tillë. Pas mocionit është në diskrecionin e Presidentit që edhe një herë t’i propozojë Kurtit mundësinë për formimin e Qeverisë, përndryshe shkohet në zgjedhje”, ka thënë Nagavci në Info Magazine.

“Nuk ka kushte për mbajtjen e seancës. E rëndësishme sot është mobilizimi i të gjitha forcave për t’u kujdesur për shëndetin e qytetarëve”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...