Agjencia Zhurnal.mk

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00

Shkup, 25 mars – Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ditën e shtunë dhe të diel.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...