Ndërprerja e internetit godet disa nga faqet kryesore të lajmeve

Disa faqe të rëndësishme në internet dolën jashtë funksionimit pas një ndërprerjeje të shërbimeve nga ana e kompanisë “Fastly”, e cila merret me depozitimin e të dhënave në servera.

Mes faqeve të prekura ishin ajo që i takon rrjetit televiziv të lajmeve “CNN”, faqja britanike e lajmeve “The Guardian”, ajo e gazetës amerikane “New York Times”, platforma amerikane e transmetimeve të drejpërdrejta në internet “Twitch” si dhe faqja në internet e qeverisë britanike.

Të gjitha faqet e prekura nisën të funksionojnë normalisht brenda disa orësh.

Kompania “Fastly” tha se ka identifikuar problemin dhe se janë marrë masa për ta zgjidhur.

Related posts

Protesta në Greqi kundër vaksinimit të fëmijëve mbi 15 vjeç

N E

Mbretëresha Elizabeth nuk do të marrë pjesë në samitin e ndryshimeve klimatike

D V

Vazhdon debati për hetimin ndërkombëtar mbi origjinën e COVID-19

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More