Ndërprerje e planifikuar e energjisë elektrike në pjesë të Shkupit

Shkup, 16 korrik – Për shkak të realizimit të projektit për rikonstruim dhe modernizim të trafostacionit 110 kV “Vasill Gllavinov” nga ana e ekipeve të Elektrodistribuimi, të dielën (18 korrik) në periudhën nga ora 04 deri në ora 06 të mëngjesit, pa furnizim me energji elektrike do të ngelin pjesë të disa komunave të Shkupit, përkatësisht:

 

SHKUP– BUTEL, konkretisht: Komuna Butel, Butel 1, Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, zona industriale Vizbeg, vendbanimi Kuçevishka Bara,
SHKUP – SHUTO ORIZARE, konkretisht: vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës
SHKUP – ÇAIR, konkretisht: vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, Fushë Topanë, pjesa më e madhe e komunës së Çairit,
SHKUP – KARPOSH, konkretisht: Momin Potok.

Related posts

VMRO: “LSDM mburret me kopshtet që ka bërë VMRO-DPMNE”

N E

Kompanitë private në 12 muajt e ardhshëm planifikojnë të investojnë mbi 160 milionë euro

N E

Banka Popullore me bashkëpunim me Bankën e Portugalisë, ja në cilat fusha

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com