Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Ndërprerje e planifikuar e energjisë elektrike të enjten dhe të dielën në disa lokacione të Shkupit

Për shkak të realizimit të projektit për rikonstruim dhe modernizim të trafostacionit 110 kV “Vasill Gllavinov” nga ana e ekipeve të Elektrodistribuimi, të enjten (22 korrik) në periudhën nga ora 04 deri në ora 05:30 të mëngjesit dhe të dielën (25 korrik) në periudhën nga ora 05:05 deri në ora 13:00, pa furnizim me energji elektrike do të ngelin disa lokacione të Shkupit, përkatësisht:

  • Të enjten nga ora 04:00 deri në 05:30:

Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, Kuçevishka Bara, Butel 1, Komuna Butel, zona industriale Vizbeg, Momin Potok, vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës, vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, pjesa më e madhe e komunës së Çairit, Fushë Topanë.

  • Të dielën nga ora 05:05 deri në 13:00:

vendbanimi Shuto Orizari, burgu i Shutkës, Momin Potok, Butel 2, Rasadnik, vendbanimi Vizbeg, Kuçevishka Bara, Butel 1, Komuna Butel, zona industriale Vizbeg, vendbanimi Shkup – Sever, Topaana, pjesa më e madhe e komunës së Çairit, Fushë Topanë.

Postime të ngjashme

Dimitrov: Trashëgimi e ilindenasve dhe e delegatëve tanë të KAÇKM-së janë bashkëjetesa, barazia, shtetësia, drejtësia dhe liria

R Zh

Ganiu uron ditën e kryengritjes dhe Republikës së Krushevës

Z H

Shënimi i 118-vjetorit të Republikës së Krushevës dhe 77-vjetorit të Mbledhjes së parë të KAÇKM-së

Z H

Pendarovski: T’i tejkalojmë ndasitë dhe të bashkohemi rreth idealeve të Ilindenit

Z H

Osmani: Ilindeni, festë që do të na bashkojë

Z H

SHBA-të urojnë gjithashtu ditën e Ilindenit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...