Ndërpritet procesi i regjistrimit, shkak rënia e internetit

Regjistrimi i popullsisë për më tepër se një orë është në ndërprerje për shkak të lidhjes së internetit. Nga Entit Shtetëror i Statistikave (ESHS), deklarojnë se në koordinim me internet provajderin po bëhen përpjekje për tejkalimin e këtij problemi.

 

“Ka një problem teknik, të cilin operatorët po përpiqen ta tejkalojnë. Është ndërprerë para pak kohësh, por punohet në tejkalimin e problemit. Në Tetovë ku ndodhemi për momentin veç më na njoftojnë se ka filluar regjistrimi, besoj se së shpejti do mënjanohet i gjithë problemi dhe procesi të vijoj pa ndërprerje”, deklaroi Jasmine GJorgieva nga ESHS.

Related posts

Në 24 orët e fundit 24 raste të reja me Kovid-19, nuk ka persona të vdekur

D V

Gjykimi për rastin “Titanik” vazhdon më 14 shtator

Z H

PDSH zyrtarizoi kandidaturën e Renata Elezit për Komunën e Gostivarit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com