Agjencia Zhurnal.mk

Ndërtohet qendër e re për shërbime logjistike në Shkup, investim prej 4,5 milion eurove

Shkup, 1 korrik – Zhurnal.mk – Filloi ndërtimi i qendrës së re moderne logjistike të kompanisë “Deni Internacional”, investim prej 4,5 milionë eurove i cili duhet të sigurojë 80 deri në 90 vende të punës. Me lokacion në udhëkryqin kryesor në shtet dhe në hyrje në kryeqytet, objekti do të ndërtohet në sipërfaqe prej 70.000 metrave katrorë tokë, prej 12.800 metra katrorë hapësirë për depom njëmijë metra katrorë pjesë administrative dhe zyra dhe kapacitet akomodimi për rreth 400 automjete transportuese ose automjete tjera komerciale.

Në ngjarje mori pjesë kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se me këtë investim kompania vazhdon ta realizojë misionin dhe përcaktimin kryesor që të pozicionohet në vend të lartë në bashkësinë afariste si kompani e cila ruan standarde më të larta në këto veprimtari dhe do t’i ndihmojë nevojat dhe pritjet e partnerëve dhe klientëve të vet afaristë përmes sigurimit të shërbimeve cilësore dhe profesionale.

“Në këto kushte të ndërlikuara për punë afariste të shkaktuar nga Kovid-19, pronari dhe menaxhmenti i ‘Deni Internacional’ nuk hoqën dorë nga realizimi i qëllimeve strategjike të kompanisë të realizuara ndaj rritjes së vazhdueshme dhe zhvillimit të organizimit, zgjerimit të veprimtarisë, rritjes së përfitimit, megjithatë edhe nuk hoqën dorë as nga rritja e ekonomisë në vendin personal”, theksoi Spasovski, i cili në emër të Qeverisë e përshëndeti këtë iniciativë të re.

Zëvendësdrejtori ekzekutiv Dejan Jakimovski potencoi se “Deni Internacional” deri më tani ishte dhe në të ardhmen do ta përfundojë primatin e liderit në shërbimet transportuese logjistike në shtet.

https://www.facebook.com/watch/?v=317074102646934

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!