Ndryshim i regjimit të komunikacionit nesër në Shkup për Ditën pa automjete

Shkup, 21 shtator – Në organizim të Qytetit të Shkupit – Sektori për komunikacion, nesër prej orës 11 do të mbahet ngjarja “Dita pa automjete”, që organizohet me qëllim të shënimit të Javës evropian të mobilitetit 2021.

Udha e lëvizjes do të vijoj prej Parkut Ibni Pajko rruga “Filipi i Dytë  i Maqedonisë”, në të majtë përskaj bulevardit “Goce Dellçev”, në të majtë kah bulevardi “VMRO”, në të djathë kah bulevardi “Aradhet Partizane”, në të djathë tek bulevardi “8 Shtatori” dhe në të djathë tek bulevardi “Ilinden” deri tek Parku i Qytetit (Guaca).

“Për këto arsye, Sektori për siguri në komunikacionin rrugor prej orës 11 deri në përfundimin e ngjarjes do të ndërmarrë masa për regjim të posaçëm të komunikacionin në rrugët e sipërpërmendura, me çka komunikacioni do të riorientohet në rrugët alternative”, kumtuan sot nga MPB-ja.

Sektori për Punë të Brendshme Shkup apelon deri tek qytetarët të respektojnë udhëzimet e nëpunësve policor në komunikacion, me qëllim të qarkullimit të pandërprerë dhe të sigurt të komunikacionit.

Related posts

ESHS: Sonte në ora 20:00 përfundon regjistrimi në vend dhe në diasporë

D V

Sivjet më pak student të regjistruar se sa vitin e kaluar

Z H

Do të rishikohet mundësia që shtetasit e Maqedonisë të mund të bëjnë test edhe në kufi gjatë hyrjes

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More