Maqedoni TOP LAJM

Ndryshimet në Statut, një hap përpara drejt modernizimit dhe demokratizimit të partisë, thotë Nikollovski

Zhurnal Ads

Shkup, 26 tetor – Ndryshime të mëdha në Statutin e LSDM-së, janë diskutuar për pothuajse dy muaj. LSDM modernizohet për një periudhë më të gjatë kohore, deklaroi Lupço Nikollovski, sekretar i përgjithshëm i partisë dhe zëvendëskryeministër për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit që qëndrueshëm dhe resurseve njerëzore, sonte në ditarin e TV Sitel, lidhur me kongresin e 25-të digjital të partisë.

Në pyetjen se cili është vizioni për zbatimin e zgjedhjes ose modelin e kujt e përcjellin me një hap të tillë, Nikollovski u përgjigj se është një hap drejt modernizimit dhe demokratizimit të vetë partisë, por edhe të shtetit.

Lidhur me zgjedhjet lokale në Shtip, ai informoi se për Shtipin LSDM ka një procedurë adekuate të kombinuar.

Postime të ngjashme

Biznes me varrimin e të vdekurve nga Covid 19?

T E

Romët e keqtrajtuar nga policia e fituan RMV-në në Strasburg, shteti do të duhet t’i paguajë atyre nga 7,500 euro

XH,I

Ish ministri Boshkoski shtrohet në spital me gjendje të rënduar

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...