Në 24 orët e fundit 24 raste të reja me Kovid-19, nuk ka persona të vdekur

Shkup, 25 korrik – Në 24 orët e fundit janë regjistruar 24 raste të reja me Kovid-19, kumtoi Ministria e Shëndetësisë, në pajtim me të dhënat nga Instituti për shëndet publik.  Janë shëruar gjashtë pacientë, ndërsa nuk është paraqitur për persona të vdekur.

 

Janë bërë 4.133 testime, ndërsa janë regjistruar 24 raste të reja me Kovid-19, dhe atë në Shkup 6, Tetovë 5, Kumanovë 3, në Prilep dhe Kërçovë nga 2, në Manastir, Ohër, Strumicë, Koçan, Radovish dhe Dibër nga një.

Numri I përgjithshëm I të diagnostikuarve është 156.078.

Janë regjistruar 6 pacientë të shëruar nga Shkupi 4, Tetova dhe Strumica nga një.

Janë bërë 4.133 testime përmes: ISHP-59, QSHP Shkup-38, QSHP Manastir-84, QSHP Prilep-39, QSHP Tetov-20, QSH Kumanovë-25, Klinika për sëmundje infektive dhe gjendje febrile-0., Mjekësia ligjore-0, laboratory I spitlait Kozle-0, KU Pulmologji me alergologji 0, SPQ 8 Shtatori-10, Instituti për mikrobiologji-0, Zhan Mitrev-90, Avicena-151, Biotek-119, Sistima-59, laboratory Laor-516, Sinlab-5, Remedika-9, Pllodnost-32, Genea-12, Nikob lab-732, VFV Medikal-20, Eli Medika-12, ISHP dhe IPSH (rapid test) – gjithsej 2101.

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 953.144 testime për Kovid-19.

Numri I përjgithshëm I personave të diagnostikuar me Kovid në vendin tonë prej fillimit të epidemisë sëhtë 156.078, numri I pacientëve të shëruar është 150.276, I të vdekurve 5.489, ndërsa numri I rasteve aktive është 310.

Sipas  analizave epidemiologjike për momentin, distribuimi sipas qyteteve është si në vijim:

Të sëmurël (gjithsej)

Shkup 68806                 aktivë  105

Kumanovë 8913              aktivë  32

Prilep 8334                  aktivë 7

Tetovë 7377                    aktivë 97

Manastir 6311                    aktivë 1

Veles 5478                      aktivë 4

Gostivar  5204                 aktivë 21

Kavadar 5156               aktivë 1

Ohër  5025                      aktivë 6

Shtip 4964                         aktivë 4

Strumicë 4130                  aktivë 5

Strugë 2985                       aktivë 4

Koçan 2796                       aktivë 4

Kërçovë 2607                        aktivë 8

Gjevgjeli 2196                    aktivë 1

Negotinë 2184                    aktivë 0

Sveti Nikole 1526             aktivë 1

Resnjë 1234                           aktivë 0

Kriva Pallankë 1227            aktivë 0

Radovish 1162                      aktivë 1

Berovë 1032                         aktivë 0

Dellçevë 974                         aktivë 1

Dibër 949                             aktivë 7

Vinicë 886                           aktivë 0

Probishtip 789                    aktivë 0

Vallandovë 667                     aktivë 0

Bogdanci 494                        aktivë 0

Krushevë 490                         aktivë 0

Demir Hisar 400                  aktivë 0

Demir Kapi 396                 aktivë 0

Kratovë 377                          aktivë 0

Makedonski Brod 359          aktivë 0

Pehçevë 269                         aktivë 0

Makedonska Kamenicë  249 aktivë 0

Dojran 132                            aktivë 0

Gjithsej 156078                      aktivë 310.

Related posts

Protestë e vreshtarëve në Negotinë

D V

Shahpaska: Ndërmarrjet sociale krijojnë zgjidhje të qëndrueshme shoqërore

D V

Vaksinë kundër Kovid-19 dje kanë marrë 12.545 qytetarë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com