Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Në botën nënujore, aty ky nuk ekziston frika e koronavirusit

Një zhytës nga Vlora ka filmuar disa pamje fantastike nën ujë. Pajtim Shpata, sjell pamjet e Oktapodit Mesdhetar, një nder speciet më origjinale dhe të veçanta të brigjeve tona.

Videoja është filmuar vetëm pak ditë më parë.

Në kohën kur i gjithë globi është i rrezikuar nga koronavirusi, duket se për momentin botë nën ujore duket më e qetë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!