Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Në Çair vendosen 102 ulëse të reja për qytetarët

Shkup, 9 tetor – Zhurnal.mk – Në komunën e Çairit sot janë vendosur 102 ulëse të reja si paisje urbane me qëllim që qytetarët të kenë ku të ulen për të pushuar, informon Zhurnal.

Këto ulëse siç njofton kryetari i komunës së Çairit, Visar GAniu, janë vendosur në rrugë të ndryshme, para banesave kolektive dhe gjithkund ku ka nevojë për ulëse.

Ulëset janë vendosur në rrugët Pavle Iliç, Krste Arsenov, Resenska, Emin Duraku, Brigada Maqedono Kosovare, August Cezarec dhe Strumiçka.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2652718101723508?xts[0]=68.ARBlF4fj9V-XYb2B98a5p4AN9vVdGvtBbfLimE53F1y_a3fHRHdMiaGUgV6_-wQYO–FjBTb8iFfuthq3dhPNY-EyS-pU4VE0Ww_s2Doyf28bfhpUUPy8Sq3T4qjquySnH87SuAOntzV5n-dzY5H6T1SsBTB-pDOLGEgdzCjtQEYEiX52rF8L3RtV2ObzxlpQQ5Z0xTV0E1EOeKXfDCZ2ZB3eX7aKQBZ2uGs0GIf2pPW7S-Cr9aH3ValyvVXmnw_-jxWnYHvU7N4WQ-UxOZaweXBog3O5Igpx9KSpyrCoiBRznsy4WuzfWDvdP4DvYFHsBf0gMdeOBkRhVT0a0E46YKNN040&tn=-R

Postime të ngjashme

Në fshatin Nerasht u mbajt kuvendi i nëndegës së Lëvizjes BESA

Dafina Vidishiqi

Mungojnë punëtorët në Maqedoni, sindikata: Situata alarmante, paguani punëtorët sa duhet

Dafina Vidishiqi

Vazhdon çmontimi i anijeve në lumin Vardar

Dafina Vidishiqi

Palmer: Me rëndësi është të përshpejtohet aderimi i Maqedonisë së Veriut në BE

Dafina Vidishiqi

“Muhafizi i 200 hafizave i’a dorëzoi shpirtin krijuesit të vet”

Dafina Vidishiqi

Hysni Ismaili pjesëmarrës në Sesionin e tetë plenar të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore që mbahet në Antali të Turqisë i ri

Dafina Vidishiqi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...