Agjencia Zhurnal.mk

Në Dibër dhe Strugë, AZGJ-ja shpërndau broshurën për të drejtat gjuhësore

Shkup, 25 shtator, zhurnal.mk – Nëpunësit administrativë të Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ) dje dhe sot në Dibër dhe Strugë shpërndanë broshurën për të drejtat themelore gjuhësore në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Qëllimi i publikimit dhe i shpërndarjes së kësaj broshure është që qytetarët të njihen me të drejtat e tyre themelore gjuhësore. Kjo përmban informacione të mjaftueshme e të sakta, si dhe sqarohet se ku mund qytetarët ta përdorin gjuhën amtare në institucionet shtetërore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...