Në fshatrat e Tetovës ngjitnin materiale propaganduese gjatë heshtjes zgjedhore, dy persona kapen nga Policia

nga Xh M

Në buletinin e Ministrisë së Punëve të Brendshme qëndron një rast i shkeljes së heshtjes zgjedhore për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, transmeton TV21. Një 19-vjeçar dhe një i mitur janë kapur nga Policia e Tetovës duke ngjitur materiale propaganduese në fshatrat e Tetovës.

“Më 23.04.2024 në ora 01.05 nëpunësit policorë nga SPB Tetovë kanë vepruar ndaj denoncimit se persona që kanë qenë me automjet, në fshatrat e Tetovës, gjatë heshtjes zgjedhore kanë ngjitur material propagandues për zgjedhjet presidenciale, ku në Siniçan janë kapur R.R.(19) dhe një i mitur, që të dy nga i njëjti fshat. Me të njëjtit është realizuar bisedë zyrtare në sektorin policor në Kamjan dhe është njoftuar prokurori publik”, thuhet në njoftim.

Shtohet se ndërmerren masat për zbardhjen e rastit.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More