Në Gjilan kapet sasi e konsiderueshme e duhanit dhe cigareve

Dje gjatë ditës njësitet antikontrabandë të Doganës së Kosovës, Policia dhe ATK-ja kanë bastisur dy lokacione, ku është hasur në mallra të kontrabanduara.

 

Në lokacionin e parë janë gjetur 11 mallra të kontrabanduara, ndërsa në lokacionin e dytë dhjetë.

Njoftimi i plotë:

lokacionin e parë të gjetura janë këto mallra:

 1. Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg (me mbishkrime) = 2120 kg
 2. Duhan i grirë i përpunuar refuz = 440 kg
 3. Duhan i papërpunuar refuz = 2600 kg
 4. Cigare pa banderola R@M = 5000 pako = 100000 cigare
 5. Cigare pa banderola A@B, Merhaba = 540 pako= 10800 cigare
 6. Aditiv i lëngshëm , aromë për prodhim të duhanit, HERTZ@SELC 3x 25l = 75 litra
 7. Makinë e përdorur për paketim të duhanit Modeli SF 150 LW Nr.( 100kg ) = 1 pce
 8. Makina të përdorura për grirje të duhanit pa marka (rreth 400 kg ) = 2 pce
 9. Peshore elektrike pesha maksimale 40 kg = 2 pce
 10. Ambalazh për paketim të duhanit me mbishkrim nga PVC- Najlloni = 1978 kg
 11. Ambalazh për paketim të duhanit me mbishkrim nga kartoni = 1162 kg.

Në lokacionin e dytë janë të gjetura këto mallra:

Duhan i grirë i përpunuar në paketime 0.5 kg (me mbishkrime) = 223.5 kg

 1. Cigare pa banderola Cosmopolitan 5500 pako = 110000 cigare
 2. Cigare pa Banderola CANGARO 2430 pako = 48600 cigare
 3. Cigare pa Banderola NORTH 3800 pako = 76000 cigare
 4. Cigare pa banderola WISTON 1250 pak = 25000 cigare
 5. Cigare pa banderola Pall Mall 166 pako= 3320 cigare
 6. Cigare pa banderola Marlboro Touch 60 pako = 1200 cigare
 7. Cigare pa banderola Marlboro 930 pako = 18600 cigare
 8. Cigare pa banderola Kuper 170 pako = 3400 cigare
 9. Filtera për cigare me mbishkrime te ndryshme 71 pako = 774000 copë.

Related posts

Në Kosovë pak qendra të vaksinimit anti-COVID

D V

Sveçla i përgjigjet Prokurorisë në Ferizaj: Dardan Krivaqa kishte 135 vepra penale, nëse doni ua dërgoj listën

Redaksia

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit: S’ka nevojë për orë policore

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More